Меблі для дому

Для кожної людини його будинок – це його фортеця. Тому практично для всіх такий важливий якісний ремонт та наповнення будинку, а саме меблі. Але для справжніх поціновувачів потрібна не тільки практичність, а й естетична сторона. Якщо ви шукаєте унікальні дизайнерські меблі еліт класу, тоді ви потрапили в потрібне місце. Шоурум меблів Італії в Дніпрі Arte di vita – це якість високого рівня. У нас ви знайдете меблі для будь-якої дизайнерської, а також інтер’єрної задумки і зможете втілити найсміливіші проекти, а ми вам у цьому допоможемо. У нас в магазині представлені тільки елітні меблі з Італії від найкращих виробників, у нас найширший каталог меблів Італії в Україні! Ми є сертифікованими представниками таких меблевих марок як Poggen Pohl, Baxter, Savio Firminо, Rampoldi та Rugiano.

Rugiano – один із найстильніших представників меблів створених для дому, якщо ви хочете купити м’які меблі з Італії для своєї вітальні чи спальні то Rugiano це, те, що вам потрібно!

Rampoldi, Baxter і Savio Firminо – представники унікальних класичних італійських меблів для дитячих кімнат і спалень, всі меблі наповнені розкішшю та затишком, вони декоруються кращими майстрами та виготовляються з найдорожчих матеріалів.

Poggen Pohl – це сучасні меблі Італії для кухні, найкраще поєднання корпусних меблів кожна з яких має унікальні дизайнерські особливості та характеристики.

Також у нашому салоні меблів для дому представлено безліч інших колекцій всесвітньо відомих марок клас люкс, які відрізняються своєю унікальністю, довговічністю та неперевершеною якістю. Якщо ви шукаєте неповторні меблі для своєї фортеці, тоді сміливо приходьте до нашого шоуруму меблів для дому, і ми знайдемо для вас ідеальний варіант. А якщо ви ще не знаєте, що саме ви хотіли б бачити у своїй вітальні чи спальні, тоді наші компетентні менеджери зможуть запропонувати вам цікаві меблі для вашого будинку.

Наш салон меблів для дому в Дніпрі має площу в 500 м2, що дає можливість розвернутися і показати кожному клієнту можливі варіанти дизайну та комплектації, щоб ви розуміли як той чи інший варіант буде дивитися саме у вашому будинку.